Wednesday, 21 May 2014

Testimoni Produk Asia Herbal Biotech

KISAH BENAR LUMPUH 5 TAHUN
*keperitan yang dialaminya selama 5 tahun dan kos perubatan yg melampau tinggi mencecah RM500,000 memaksa keluarganya menggadaikan segala harta benda demi menyelamatkan anak tersayang

*semua mimpi ngeri kini berakhir dengan penemuan produk CORDY JUIZE dari asia herbal biotech(AHB). selepas 4 hari pengambilan CORDY JUIZE, SELURUH ANGGOTA BADANNYA YG selama ini teramat sakit telah tidak terasa. selepas sebulan pengambilan CORDY JUIZE & CORDY DAYLITE, beliau boleh bangkit dan berjalan sendiri tanpa bantuan ibu bapanya..

*kini Adik Danial telah kembali sihat dan normal serta menyambung pelajarannya seperti kanak-kanak lain... Alhamdulillah, Allahu'Akhbar segala puji bagi ALLAH (s.w.t)

"terima kasih AHB, kerana menyalakan semula hidupku"

KISAH BENAR SEKSAAN TIROID
ABOT seorang penyanyi yang terkenal pada suatu ketika sehingga diiktirafkan dalam Malaysia Book Of Records sebagai Artis Wanita Solo Altenatif Pertama Negara. 5 tahun yang lepas beliau disahkan menghidapi penyakit TIROD sehingga emmaksa beliau berundur dari industri muzik. selepas cuba CORDY JUIZE saya rasa ssemakin sihat. kini,saya telah sembuh dari penyakit saya dan mengeluarkan album terbaru.

Pn Nereha Abd Ghani mengalami masalah penyakit “Kanser payudara yang serius”. Selepas Mengambil Produk Codi Juize AHB beliau telah di sahkan bebas dari sel kenser dan kini tidak perlu menjalani pembedahan utk pembuangan payudaranya.

KISAH BENAR SEKSAAN KENCING MANIS
* 7 Ttahun kencing manis, luka pada pinggang makin besar hingga ternampak tulang. "Syukurlah dengan percubaan produk CORDY JUIZE DAN CORDY DAYLITE, luka belakang saya dah sembuh. Ini memang menyelamat saya daripada keseksaan..!" Allah'huakhbar... sungguh luar biasa...!!!

KISAH BENAR SEKSAAN PENYAKIT KULIT
*Encik Jamian (50 tahun) telah menghidapi penyakit kulit (ICHTYOSIS) Selama 25 tahun. beliau diperkenalkan dengan CORDY JUIZE & CORDY BELLE. hanya pengambilan selama 4 hari sahaja, masalah penyakit kulitnya telah kembali normal dan licin. LUAR BIASA

Puan Siti Natrah Shaikh Ibrahim (53 tahun) mengidap penyakit “Kencing manis” di mana mangalami luka yang kecil menjadi besar dan terdedah dan ianya sangat mengerunkan. Dengan izin Allah selepas mengamal produk Codi Juize AHB lukanya yang membesar kembali mengecut dan mengecil, serta telah hampir manutupi kesemua luka yang besar pada asalnya.

0 comments: